Pontus Brands

Pontus Brands skapar spännande affärer och samarbeten med varumärket ”by Pontus Frithiof” som bas. Sedan 1999 har vi byggt vårt företag och resultatet är inte bara ett fantastiskt företag utan också enorma möjligheter som vårt varumärke möjliggör.

Om oss

Pontus Brands

Under Pontus Brands arbetar vi med att identifiera samarbeten och affärsmöjligheter för varumärket by Pontus Frithiof. Vi söker alltid nya spännande samarbetspartners med gemensamma intressen och målgrupper, där vi tillsammans kan skapa synergier och stärka våra varumärken. Verksamheten i sin nuvarande form etablerades 1/1 2017. Har du en idé som du tror passar, tveka inte att höra av dig till mig. marcus.ekman@pontusfrithiof.com

Kommersiella Samarbeten

Ett exempel på ett fint samarbete är det vi har med SMEG.

SMEG är ett av Sveriges ledande företag inom vitvaror, köksutrustning och hushållsmaskiner. SMEG står för högteknologiska teknik- och designlösningar, i kombination med italiensk design av namnkunniga formgivare. I början av 2017 inledde Pontus Brands ett långsiktigt samarbete med SMEG, där Pontus Frithiof som ambassadör profilerar de exklusiva köks- och vitvaruprodukterna på den svenska marknaden. Uppdraget innefattar bland annat att testa nya produkter i det dagliga arbetet, demonstrera produkter och medverka i samband med kampanjer samt event där SMEG:s produkter och nyheter står i fokus. Pontus och SMEG samarbetar även kring framtida projekt, där de utvecklar nya produkter tillsammans.
Header imageArrow

Podcasts Pontus Frithiof medverkat i

Pontus Frithiof är en efterfrågad person till intervjuer, debatter, diskussioner och andra forum.Under åren har Pontus också medverkat i ett flertal podcasts, och nedan är ett axplock av några av dessa.Ämnen som vi tycker är extra intressanta är entreprenörskap, restaurangnäringens framtid och utveckling, ledarskap, lönsamhet i Besöksnäringen och livsnjutning naturligtvis.

Vi söker dig!

Vi är på ständig jakt efter ny personal som brinner för matlagning och service.

Läs mer och ansök här

Vår värld på sociala medier